"Het belangrijkste wat ik wil overbrengen is het plezier in het spelen,
de techniek komt dan spelenderwijs!"

les

 

Gitaarles is voor bijna iedereen. Als je 7 jaar of ouder bent en een beetje doorzettingsvermogen hebt kun je gitaar leren spelen. Of je nou jezelf wilt begeleiden, of juist in een band wilt spelen, acoustisch of electrisch, veel is mogelijk en dat wil ik je graag leren!

Van standaard lesboeken maak ik geen gebruik. Omdat iedereen in een verschillend tempo leert, verschillende muzikale interesses heeft en een eigen benadering nodig heeft, werkt het leren uit een algemeen gitaarlesboek vaak niet. Om die redenen schrijf ik, soms alleen voor jou, zelf het lesmateriaal. Als je een gitaarboek hebt, kunnen we die natuurlijk wel gebruiken om er nummers uit te halen waar je op dat moment aan toe bent.

De lessen worden individueel gegeven, of samen met je dochter, zoon, vriend(in) of welke bekende dan ook. Op die manier is de aandacht voor jou of jullie het grootst en daarmee ook het resultaat.

Er wordt gebruik gemaakt van zogenaamde "tablatuur", dat is wereldwijd de meest populaire notatie van gitaarmuziek. Dat is omdat je met dit gemakkelijke schrift direct begrijpt welke snaren je wr moet indrukken. Dit in tegenstelling tot het notenschrift, wat beter geschikt is voor bijvoorbeeld piano of een blaasinstrument.

Omdat ik niet gebonden ben aan de schoolvakanties, wordt er gebruik gemaakt van een strippenkaart. Daardoor wordt jou flexibiliteit geboden om je vakantie in overleg, maar vrij te plannen.

Gitaarlessen worden wekelijks gegeven, duren 45 minuten en kosten 22,50 voor een individuele les, of  35,00 voor twee personen. Strippenkaarten worden verkocht per 5 (ongeveer een maand) of 15 (ongeveer een kwartaal) strippen.

Een kennismakingsles kost 10,= en is geheel vrijblijvend!

Op de gitaarlessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.